Content creator www.evaogmalthe.com

Social Media Portfolio

For rigtigt mange virksomhedsejere er tilstedeværelsen på Sociale Medier et nødvendigt onde, hvilket ofte resulterer i opslag der alligevel ikke giver noget på bundlinjen.

Dette føles (og er) 100% spildtid.

Det er her jeg kommer ind i billedet, for jeg kan hjælpe dig med, at lave opslag og grafik der bliver lagt mærke til.

Med venlig hilsen Eva

Når dine følgere kommenterer: “Hej Caroline” får du reaktioner på dit opslag, hvilket tricker algoritmen på de Sociale Medier, til at vise dit opslag til folk der ikke allerede følger dig.

Derudover får du også præsenteret din nye medarbejder, så dine kunder ikke undrer sig over den nye stemme i telefonen. Generelt giver det en større relation til dit firma, hvis kunder og potentielle kunder får ansigt på dem de skal købe af. Du får endda lige smuttet din telefontid ind i et opslag som dette også.

Man vil også kunne skrive f.eks “Ring til Caroline i dag. Vi giver 10% rabat til nye kunder ugen ud”, hvilket vil gøre at en kunde der overvejer at handle i firmaet får en deadline for et godt tilbud.

Som du kan se kan farverne ændres, så de f.eks passer ind i dine logo farver eller din hjemmesides farver, men du kan også vælge at køre din Facebook, Instagram mv. i sit helt eget farvetema.

Hvis du gerne vil have dit udtryk skal være rent, afdæmpet og roligt kan dine farver inkorporeres i mindre detaljer på opslagene, som du ser her. F.eks kunne den gule ramme og designet på labelen være gennemgående på alle dine opslag, så der vil blive tænkt på dit firma, så snart det design viser sig.

Har du ikke et produkt der kan/skal tages billeder af, fungerer ren grafik også rigtigt godt. I dette eksempel har jeg brugt nogle stærke farver, men farverne bestemmer du selv, eller også finder vi ud af det i fællesskab.

Farver og stil kan ændre et opslags udtryk 100%, som det ses her. Grundopsætningen på de tre opslag er det samme, men farver og elementer får dem til at ligne tre helt forskellige opslag. Man kan derfor også vælge at opsætningen af alle opslag skal være det samme, men at indhold og farver er det der gør dem forskellige.

Her har jeg leget lidt med humor, en-dag-på-kontoret og en succes historie. Dette opbygger en relation og en troværdighed overfor kunden, da den naturlige nysgerrighed vi alle besidder, gør at vi føler os specielle og involverede når vi får lov til at kigge med i kulissen eller være med på lidt “ballade” som i Osso Buco opslaget.

Alle flersides opslag kan også laves som videoer.

Fordelen ved en video er at, specielt Instagram, favoriserer video frem for still-billeder i deres nye strategi.

Når det så er sagt, vil et karrusel opslag, hvor der skal bladres, give interaktion, som tæller godt i algoritmen på Sociale Medier.

Opslag med ren grafik kan selvfølgelig også laves om til video.

Man får mest ud af at lave grafik-opslag og opslag med fotos om til video, hvis de har tre sider eller mere.

En video kan f.eks også bruges til at fremvise nyankomne varer i sortimentet, en bestemt kollektion eller lignende.

I reglen skal du bare fortælle mig hvad det er du gerne vil vise eller fortælle. Herefter kan vi snakke om farver, udtryk osv.

Alle opslag kan laves i forskellige formater, så de passer til Instagram, Facebook, Reels, Historier, Twitter, Pinterest, TikTok osv.

De opslag du ser her er bare eksempler og selvfølgelig skal billeder, video og tekst skiftes ud med det der er relevant for dit firma.

Eftersom det er helt nyt at jeg tilbyder at lave opslag for andre, gør jeg det for en lille pris på 10 opslag 500 kr (plus moms).

Det er også muligt for mig at skrive teksten til opslagene (inkl. hashtags) for en merpris, så alt du skal gøre er at poste dem.

Lad os tale om en god pris, hvis du har en stor ordre til mig.

Jeg sender altid et par hurtige eksempler først, for at forventningsafstemme.

Jeg er selvfølgelig moms registreret, så udgiften kan trækkes fra under Marketing.

Udfyld venligst nedenstående med en kort beskrivelse af din opgave og jeg vender tilbage til dig, for at få mere fyldestgørende oplysninger.

Med venlig hilsen Eva